Ga voor een Sanibroyeur toilet!

Op zoek naar een volledige en duurzame manier om uw huis te voorzien van alle sanitaire voorzieningen? Ga dan voor een sanibroyeur. Maar wat kan een sanibroyeur allemaal, dit product maakt het mogelijk om afval water van je fontein, je toilet, douche, bad en wastafel af te voeren naar een septic tank of de riolering. 
Het product werkt aan de hand van verscheuring wat betekend dat er helemaal geen chemische stoffen aanwezig zijn tijdens dit proces. Het is een goede oplossing wanneer er geen mogelijkheid is water af te voeren via zwaartekracht of wanneer sanitair zich niet bevind in de buurt van een riolering.

Wilt je een waterpomp kopen die vuil goed vervoerd, dan kan dit product best wat voor jou zijn. Hoelang deze pomp mee gaat is volledig afhankelijk van hoe hij wordt aangesloten, gemiddeld gaat deze vuil pomp ongeveer 10 jaar mee, daarna moet hij vervangen worden. De pomp heeft niet heel veel onderhoud nodig, wel wordt er aangeraden de vermaler in pomp regelmatig te reinigen en ontkalken. Hiervoor kan een speciale ontkalker worden aangeschaft.

Er zijn verschillende dingen mogelijk met de Sanibroyeur. Het is bijvoorbeeld erg handig voor een kapsalon, de verschillende wasbakken zitten niet altijd in de buurt van een afvoer, deze pomp kan onder de wasbakken geplaatst worden en tegelijkertijd de hoofdafvoer bereiken. Wanneer ruimtes worden om getoverd tot iets totaal anders is er soms een waterafvoer nodig, met dit product is het geen probleem het kan snel en makkelijk geplaatst worden. Ook als je snel een eenvoudig toilet in een ruimte wilt plaatsen is dit product de perfecte uitkomst. Als je je huis aan het renoveren bent en je gaat tijdelijk even ergens anders wonen wil je natuurlijk wel water hebben en gebruik kunnen maken van sanitair, ook hiervoor is de sanibroyeur de perfecte oplossing. Ga voor meer informatie naar www.waterpompshop.nl.