Douglas hout overkapping

Lekker nog even buiten zitten met dit koude weer? Dat kan, bijvoorbeeld met een mooie overkapping in uw tuin. Een kacheltje erin en u kunt ook in de winter genieten van de tuin! Voor het maken van een overkapping kunt u gebruikmaken van Douglas hout. Deze houtsoort is vooral populair vanwege de robuuste uitstraling.

Douglas hout is een duurzame houtsoort met van nature een warme, roze-achtige tint. Maar het is met name de ruwe structuur die ervoor zorgt dat het vooral mensen aanspreekt die houden van natuur en buitenleven.

Op Tuinafscheiding.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan hout voor een Douglas overkapping maken. Bijvoorbeeld balken in verschillende afmetingen waarmee u een stevige constructie neerzet. Maar ook planken in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er planken die door een speciaal profiel in elkaar vallen en zo een strakke wand vormen. Maar meest populair zijn de Douglas zweedse rabatplanken. Deze vallen voor een deel over elkaar heen, waardoor de wand de robuuste uitstraling van het hout nog meer benadrukt.

Tuinafscheiding

Geen overkapping nodig? Douglas hout is ook op vele andere manieren toe te passen in een tuin. Bijvoorbeeld als pergola of schutting, op tuinafscheiding.nl kunt u ook terecht voor kant en klare tuinschermen.

Meer weten? Kijk dan eens op Tuinafscheiding.nl voor een ruim assortiment Douglas hout!